Campioni Mondiali la concursul Honeywell Automotive Design Challenge

0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second
Sursa: www.romaniapozitiva.ro
Sursa: www.romaniapozitiva.ro

Patru tineri  de la Școala “Constantin Brâncuşi” din București au câștigat premiul întâi într-o competiție mondială de proiectare auto, bazată pe programa de matematică și științe.

În cadrul celei de-a șaptea ediții a concursului anual Honeywell pentru mașini de jucărie au fost prezente echipe puternice din SUA, Elveția, Mexic, China și Franța.

Echipa CSIRobotics a fost cumpusă din: Alexandru Tudor Sima, managerul proiectului;  Rareș Ștefan Roșu, proiectare și manager tehnic; Mara Corina Gabriela Iordache, manager de design; Mihai Silviu Chelariu, manager de marketing.

Craig Balis, șeful departamentului tehnologic de la Honeywell Transportation Systems, a afirmat că:

“Evenimentul acesta are o importanţă deosebită pentru angajaţii noştrii la nivel global. Anul acesta am avut un numar record de voturi, care a ilustrat interesul pentru acest program în dezvoltare”. De asemenea, “aș vrea să mulțumesc doamnelor profesoare Rodica Onofrei şi Aurelia Gheorghe, precum şi celorlalte cadrele didactice și conducerii școlilor din intreaga lume  care au ajutat la a face din acest eveniment un succes pentru copii. Avem speranța că toți elevii care au participat au fructificat experienţa și îşi vor urma pasiunea pentru matematică și științe. Prin acest program susţinut de Honeywell, ne place să credem că facem primii paşi în crearea unei noi generaţii de ingineri talentaţi, care îşi vor găsi locul în marile companii.”

Student Automotive Design Challenge (SADC) este un program susținut de Honeywell în colaborare cu SAE International. În cadrul lui sunt implicate grupuri de elevi cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Pe parcursul a șase sau 8 săptămâni tinerii beneficiază de atenţia voluntarilor Honeywell care îi ajută de-a lungul procesului și îi familiarizează cu industria auto.

Maria Tudorică – Colaborator News Diaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *