Așa deputat…mai rar!

0 0
Read Time:2 Minute, 6 Second
Sursa: www.enational.ro
Sursa: www.enational.ro

„Stăpânește vorba până nu o ai vorbit!” …spunea un vechi proverb românesc. Degeaba spunea…pentru deputatul Mihai Aurelian. Degeaba…

Poate nu toți știm cine este deputatul Mihai Aurelian, poate nu toți știm cărui partid aparține sau dacă este independent și, potrivit unor declarații recente ale lui, poate nu vom afla niciodată.  Un lucru este cert: decât așa, mai bine lipsă!

Deputatul Mihai Aurelian, personaj politic care dorește să își facă simțită prezența tot mai des pe scena politică românească, însă, deocamdată, nu știe cum să se evidențieze, declara, într-un interviu, din luna martie a anului curent, acordat Ziarului Românul din Spania: „Sunt independent dar sunt afiliat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal”.

Până în momentul în care deputatul Mihai Aurelian va lămuri situația, suntem îndreptățiți să întrebăm: OARE CUM ESTE POSIBILĂ O ASTFEL DE SITUAȚIE?

Pe lângă discursul logoreic, de tip Dan Diaconistic, pe lângă seria de cuvinte de neînțeles din partea deputatului, precum: „militind din opoziție”, „să aibe”, „din punct de vedere al susținerii”, în același interviu, Mihai Aurelian face o declarație, catalogată de noi ca fiind cel puțin interesantă: „Eu unul, personal, după 11 ani în Spania, trecând peste perioada de trei ani și jumătate, aproape patru, de ședere ilegală…”

În continuare, ne atrage atenția o altă serie de declarații ale deputatului Mihai Aurelian: „Chiar și vizita aceasta este suportată de mine integral”, el nedorind să intre în detalii în legătură cu partea financiară la care singur făcuse referire.

Se știe că Delegația Comisiei Camerei Deputaților a stat la un hotel de 5 stele din Madrid, în perioada 22-24 februarie. Totodată, se cunoaște că vizitele deputatului Mihai Aurelian în Spania nu sunt accesibile pentru presă.

Spre informarea cetățeanului român, comunicarea publică a deputatului la care facem referire se realizează, în mare măsură, pe Facebook.

Deputatul Aurelian Mihai nu a oferit nicio conferință de presă în doi ani de mandat. Cum să afirmi că vrei să fii cât mai vizibil și cât mai transparent, din moment ce iei contact cu societatea sau cu cetățenii români, doar pe Facebook? În cazul în care ești Președintele României îți este permis să practici astfel de metode, datorită că președintele reprezintă deja cel mai important om în stat, iar Administratia Prezidențială este o structură extrem de atent urmărită de presă.

Vă atașez link-ul unde găsiți interviul cu deputatul Mihai Aurelian: https://www.youtube.com/watch?v=jzg9BY4E84A

Așteptăm comentariile dumneavoastră.

Laurențiu Arhip – Colaborator News Diaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *