Alecsandra Raluca Drăgoi câștigă Concursul de fotografie organizat de National Geographic Traveller

0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

alecsandra-raluca-dragoi11poz-alecsandra-raluca-dragoi-new-year-s-traditions-in-romania1În cadrul competiției anuale de fotografie lansate de National Geographic Traveller din Marea Britanie, românca a fost câștigătoarea categoriei „People”, cu o fotografie care promovează tradițiile românești.

Imaginea  realizată în județul Bacău prezintă un obicei de Anul Nou, al cărui protagonist este un tânăr îmbrăcat într-o blană de urs, surprins în momentul în care își descoperă capul.

Chris Hudson, Art Editor la National Geographic Traveller, a declarat că  această fotografie a devenit una din favoritele lor imediat ce a intrat în concurs, întrucât prezintă o poveste captivantă care intrigă privitorul.

Pasiunea pentru fotografie a început la vârstă de 9 ani, atunci când Alecsandra a primit un aparat pentru a imortaliza prima excursie cu Școală Waldorf, iar la 14 ani a început să realizeze fotografii care au făcut înconjurul lumii.

În urmă cu trei ani, Alecsandra a câștigat Sony Awards, la un alt concurs celebru, cu o fotografie făcută la un festival de  iarnă din județul Botoșani.

Acum, tânăra fotografă studiază la Londra fotojurnalismul și se bucură de toate oportunitățile de a lucra în diferitele proiecte care apar necontenit. Deși a declarat că frumoasa țară în care studiază o inspiră în tot ceea ce face, nu a omis să își mărturisească iubirea pentru România. Din acest motiv, a hotărât că va face orice pentru a promova frumusețile țării noastre, deoarece crede în România, în români.

Maria Tudorică – Colaborator News Diaspora

Sursa foto 1: www.mediafax.ro

Sursa foto 2: www.mediafax.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *