Vrei poza sau numele tău pe o mașină de raliuri?

0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Porcisteanu_31Motorsportul este o disciplină sportivă extrem de costisitoare, indiferent despre ce competiție vorbim. Fie Formula 1, fie campionate de turisme, fie raliuri, bugetele sunt mari, chiar uriașe pentru un om de rând, așa că mulți piloți cu greu reușesc să găsească sponsorizări care să acopere cheltuielile de participare într-o competiție.

Acesta este și cazul campionului național absolut de raliuri al României din 2011, Vali Porcișteanu. De două sezoane este într-o continuă căutare de sponsori, iar acum a decis să înceapă o campanie inedită. „Lipeste-te de #valiporcisteanu” este numele campaniei prin care orice persoană, din România sau din altă țara, își poate cumpăra un spațiu de pe mașina Mitsubishi Lancer Evo IX. Părțile laterale, frontale, posterioare și plafonul mașinii de concurs au fost împărțite în suprafețe pătrate de 10×10 cm, iar doritorii pot cumpăra unul sau mai multe spații și își pot pune acolo ce vor ei: poza lor, a familiei, numele copilului, o dedicație pentru iubită, absolut orice, atâta timp cât imaginea sau mesajul sunt civilizate și păstrează limitele decenței.

În funcție de poziționare, un pătrat de 10×10 cm are două variante de preț. Cea standard, în locuri mai puțin vizibile, costă 575 de lei, iar cea premium costă 885 de lei. Aceste sume sunt valabile pentru toate etapele rămase de disputat din Campionatul Național de Raliuri și pentru celelalte evenimente la care Vali Porcișteanu va participa cu mașina de concurs în acest an.

Porcisteanu_25
Sursa: Facebook Vali Porcișteanu

Așadar, aveți posibilitatea să susțineți unul dintre cei mai talentați și valoroși piloți români de raliuri, sumele nefiind foarte mari. Detalii puteți găsi pe valiporcisteanu.com/campanie. Primul pas a fost făcut de organizatorii Raliului Sibiului, care au anunțat că îl vor sprijini pe fostul campion național.

„Sunt foarte bucuros că „Raliul Sibiului” a spart gheața și a pornit susținerea noastră în vederea revenirii pe specialele de concurs. Îmi este foarte dor de senzațiile trăite pe probele speciale atunci când lupta se dă la secunde sau chiar zecimi de secundă. Deși am mai fost prezent sporadic la diverse etape sau evenimente speciale în calitate de „show man”, îmi doresc să fiu „aruncat” din nou în lupta cu secundele în vederea obținerii unei performanțe de top, așa cum am făcut-o în urmă cu câțiva ani. Așadar, campania Lipește-te de #valiporcisteanu a luat startul… și nu oriunde, ci la Sibiu, un loc special pentru mine, unde în 2013 mi-am trecut în palmares prestigiosul Colin McRae Flat Out Trophy în cadrul etapei din Campionatul European de Raliuri. Abia aștept să revin pe probele de la Sibiu, dar nu numai, și să ofer publicului show-ul unic de care are atâta nevoie. Mulțumesc organizatorilor de la Sibiu și tuturor celor care și-au manifestat deja intenția de a se „lipi” de mine în sezonul 2015”, a spus Vali Porcișteanu.

Laurențiu Mandu – Editor News Diaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *