11 secrete ale persoanelor irezistibile

0 0
Read Time:4 Minute, 21 Second

Există persoane care, indiferent de problemele pe care le au sau a lucrurilor care le lipsesc, inspiră întotdeauna o forță și o încredere extraordinară.

184983_first

Oamenii irezistibili nu caută în mod constant să fie validați pentru a se simți valoroși, deoarece sunt suficient de încrezători în ei înșiși. Acești oameni sunt sufletul fiecărei petreceri, sunt cei la care apelezi atunci când ai nevoie de ajutor, de un sfat sau de o companie mai mult decât plăcută. Sunt oameni pe care, pur și simplu, nu te saturi să-i privești, să-i asculți sau să-i admiri și să te întrebi: “Oare ce îi face atât de irezistibili?”

Secretele oamenilor irezistibili

1. Tratează pe toata lumea cu respect

Indiferent că interacționează cu o persoană importantă, un client sau cu persoană care îi servește, oamenii irezistibili sunt politicoși și respectuoși. Ei fac acest lucru pentru că sunt conștienți că nu le sunt superiori celor din jur.

2. Urmează regula de platină

Nu toți oamenii își doresc să fie tratați în același fel, iar in cazul acesta, regulă de aur “tratează-i pe ceilalți în felul în care îți dorești să fii tratat” nu se aplică întotdeauna. Oamenii sunt motivați de lucruri diferite, în timp ce o persoană adoră recunoașterea publică, alta urăște să fie în centrul atenției. Persoanele irezistibile știu să-i citească foarte bine pe cei din jur și se adaptează comportamentului și stilului lor, facându-i să se simtă confortabil. În concluzie, ei aplică regula de platină: trateaza-i pe ceilalți așa cum își doresc să fie tratați.

3. Nu sunt adepții discuțiilor de complezență

Nu există nicio modalitate mai sigură de a preveni conexiunea emoțională cu cineva decât printr-o discuție de complezență. Oamenii cu adevarat irezistibili știu cum să creeze o conexiune cu celelalte persoane și gasesc profunzimea și în discuțiile mai scurte sau cele de zi cu zi. Interesul lor autentic pentru alte persoane îi face să pună mult mai ușor întrebări bune și să descopere alte aspecte importante din viața interlocutorului.

4. Se concentreaza pe oameni mai mult decât pe altceva

Persoanele irezistibile posedă un interes autentic față de cei din jurul lor. Ca urmare, ei nu petrec tot timpul gândindu-se doar la propria persoană și nu sunt obsedați de ideea de a fi placuți, ci se concentrează pe ceilalți. Acest lucru face ca irezistibilitatea lor să pară atât de naturală. Pentru a reuși să faci asta, încearcă să lași telefonul de o parte și să te concentrezi la persoana din fața ta, la ceea ce îți spune și nu la ce răspuns să dai. Cand oamenii se deschid în fața ta, continuă cu întrebări deschise pentru a-i face să capete mai multă încredere.

5. Nu se străduiesc prea tare

Oamenii irezistibili nu domină conversația cu povești despre inteligența și succesul lor. Ei nu sunt tentați să se laude singuri, tocmai pentru că știu cât de neplăcuți sunt oamenii care se chinuie prea mult să fie admirați de ceilalți.

6. Cunosc diferența dintre fapte si opinii

O alta calitate ce îi face irezistibili este faptul că știu cum să se descurce cu subiecte controversate, într-o manieră echilibrată și delicată. Nu evită să-și spună opiniile, dar sunt conștienți că acestea sunt doar opinii, nu fapte. Mai mult decât atât, ei realizează că fiecare poată să vadă lucrurile într-un mod diferit.

7. Sunt autentici

Persoanele irezistibile sunt sincere, oferă încredere și se arată așa cum sunt de fapt, deoarece știu că nimeni nu agreează oamenii falși.

8. Au integritate

Integritatea este un concept simplu, dar, din pacate, dificil de practicat. Oamenii cu integritate sunt irezistibili deoarece evită să-i vorbească de rău pe ceilalți, fac ceea ce trebuie chiar dacă doare și încearcă să fie mai buni în fiecare zi.

9. Zambesc

Oamenii reacționează în mod natural la ceea ce se reflectă prin limbajul corpului. Daca vrei ca ceilalți să te gaseasca irezistibil, zambește în timpul conversațiilor, iar ei îți vor întoarce inconștient favoarea și se vor simți extraordinar în preajma ta.

10. Fac un efort să arate cât mai bine

Există o diferență extrem de mare între a fi prezentabil și a fi vanitos. Persoanele irezistibile înteleg că a face un efort să arăți cât mai bine este comparabil cu a-ți curăța casa înainte să primești un musafir. Este un semn de respect față de ceilalți. Însă, odată ce s-au facut prezentabili, încetează să se gandească doar la asta și să facă tot posibilul să iasă în evidență.

11. Au gasit motive pentru a iubi viața

Oamenii irezistibili nu au zâne care plutesc în jurul lor, sporindu-le farmecul. Ei dețin, pur și simplu, anumite calități atrăgătoare, pe care oricine le poate adopta. Ei se gândesc la ceilalți mai mult decât se gândesc la ei înșiși și îi fac să se simtă placuți, respectați, înțeleși, observați. Amintește-ți: cu cât te vei concentra mai mult asupra altora, cu atât vei fi mai irezistibil.

Ce alte calități îi fac pe oameni irezistibili?

Articol realizat de Dr. Travis Bradberry co-autorul bestselling-ului „Emotional Intelligence” și cofondator al TalentSmart, principalul furnizor mondial de teste de inteligență emoțională și de formare.

Sursa: linkedin.comwww.wall-street.ro

Sursa foto cover: persoana irezistibila, Shutterstock

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *