Iohannis: Trebuie să dăm femeilor șanse egale în viață, să nu închidem ochii în fața discriminării

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
110704436_847741795313073_844223189336238773_o
Sursa foto: www.facebook.com/klausiohannis

Președintele Klaus Iohannis afirmă joi, într-o postare pe Facebook, că egalitatea între femei și bărbați este parte din progresul omenirii iar acestea trebuie să aibă șanse egale în viață și îndeamnă la semnarea unei petiții în favoarea unei campanii internaționale pentru drepturile femeilor.

Egalitatea de șanse între femei și bărbați este parte din progresul omenirii. Nu trebuie să închidem ochii în fața discriminării! Cu toții trebuie să spunem STOP și să dăm femeilor șanse egale în viață. În acest sens, am semnat, alături de alți șefi de stat, un angajament la nivel național pentru a acționa pe deplin în vederea atingerii acestui deziderat. Pentru a susține campania internațională ‪#‎HeForShe‬ și drepturile femeilor din România și din întreaga lume, vă invit să semnați, alături de mine, petiția online!

El invită la semnarea unei petiții online, parte a campaniei „HeForShe”, care se pronunță pentru promovarea egalității de gen și împotriva discriminării.

Link-ul unde puteți semna petiția: http://www.heforshe.org/#take-action


Campania „HeForShe” a fost lansată la Organizația Națiunilor Unite, în septembrie 2014, de U.N. Women și se desfășoară pe o perioadă de un an. Ambasadoarea campaniei este actrița britanică Emma Watson.

Departamentul Politic, News Diaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *