Președintele Parlamentului norvegian: Experiența României în gestionarea problemei minorităților poate fi utilă Europei

0 0
Read Time:51 Second
Sursa: www.nasul.tv
Sursa: www.nasul.tv

Președintele Klaus Iohannis l-a primit marți, la Palatul Cotroceni, pe președintele Parlamentului Regatului Norvegiei, Olemic Thommessen, care a arătat că apreciază modul în care România gestionează problema minorităților, subliniind că această experiență „poate fi utilă Europei”, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Sursa citată arată că cei doi interlocutori și-au exprimat satisfacția cu privire la evoluția relațiilor româno-norvegiene și cooperarea „foarte bună” atât în plan bilateral, cât și în cadrul NATO.

„Președintele României a mulțumit pentru sprijinul consistent oferit de Norvegia prin intermediul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European și prin Mecanismul financiar norvegian. La rândul său, oficialul norvegian a ținut să aprecieze modul în care partea română utilizează aceste fonduri”, mai spune Administrația Prezidențială.

Președintele României și președintele Parlamentului Regatului Norvegiei au avut și un schimb de opinii asupra temelor de actualitate de pe agenda UE, cu deosebire situația din vecinătatea estică.

AGERPRES/(AS-autor: Florentina Peia, editor: Vicențiu Purcărea

Sursa: www.agerpres.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *