Proiect implementat de SIVECO România, premiat la nivel internaţional

0 0
Read Time:1 Minute, 50 Second

Articol scris de Ilinca Ioghen – Coordonator Departament Social, News Diaspora

Sursa: www.digi24.ro
Sursa: www.digi24.ro

Chiar dacă nu mulţi cunosc acest lucru, numele României ajunge în topurile mondiale în toate domeniile. De data aceasta este vorba despre un proiect pe care SIVECO România l-a implementat în Malta şi care se află pe lista celor mai performante proiecte din lume.

Marele juriu internațional al prestigioasei competiții International Project Excellence Awards, organizate de International Project Management Association (IPMA), a acordat proiectului implementat de SIVECO România una dintre cele patru recunoaşteri speciale- Striving for Excellence.  Proiectul implementat are ca scop îmbunătățirea sistemului educațional maltez, prin adoptarea elementelor specifice eLearning în procesele didactice.

Proiectul de eLearning implementat de SIVECO este unul strategic pentru Malta, fiind o componentă de bază în cadrul reformei sale educaționale. Importanța proiectului este cu atât mai mare, cu cât Malta se află în topul țărilor europene privind eficiența și folosirea soluțiilor de eGovernment, implementate și operaționale la toate nivelurile administrației publice.

“Suntem fericiți și mândri că proiectul implementat de noi pentru Ministerul Educației din Malta a fost selectat ca exemplu de excelență de către autoritatea supremă în materie de management de proiect, IPMA. Ce altă recunoaștere poate confirma mai bine valorea pe care o aduc profesorii și specialiștii IT români în proiectele internaționale, și calitatea soluțiilor IT românești? Suntem siguri că suntem pe drumul cel bun, mai ales că este pentru a opta oară când IPMA recunoaște calitatea proiectelor realizate de SIVECO, ce schimbă mentalități și generează progres pentru milioane de oameni din întreaga lume și care determină un clar profit cognitiv pentru proiectele din domeniul educației”, declară Radu Jugureanu, eContent Manager în cadrul SIVECO România.

Din fericire, SIVECO România nu este la primul succes de acest gen, în 2013, a înregistrat un dublu succes în cadrul competiției internaționale organizate de IPMA, două proiecte de eLearning fiind laureate, cu medalia de aur și de bronz, la categoria ‘Project Excellence in Medium-Sized Projects’.

Ar trebui să fim mândri că SIVECO România s-a făcut remarcată prin implementare unor astfel de proiecte, şi aştept cu nerăbdare să se implementeze şi la noi mai multe proiecte culturale, sociale, educaţionale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *