Mourinho nu îi mai permite medicului echipei Chelsea să stea pe banca tehnică

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
Sursa: www.i.telegraph.co.uk
Sursa: www.i.telegraph.co.uk

Managerul echipei Chelsea, Jose Mourinho, nu îi mai permite medicului Eva Carneiro să stea pe bancă la meciuri şi nici să asiste la antenamente, după ce a considerat-o vinovată pe doctoriţă că a intervenit într-un moment nepotrivit să trateze un jucător care nu păţise nimic, la partida cu Swansea.

Sâmbătă, în finalul meciului de pe teren propriu cu Swansea (scor 2-2), mijlocaşul Eden Hazard a rămas întins pe gazon după un contact cu Sigurdsson, iar staful medical al formaţiei Chelsea s-a repezit să-i acorde îngrijiri belgianului. Campioana Angliei evolua în zece jucători, pentru că portarul Courtois fusese eliminat. Mijlocaşul a fost scos în afara terenului, iar oaspeţii au fost aproape să profite pe contraatac de faptul că echipa Chelsea a rămas cu doi oameni mai puţin.

„Am fost nemulţimit de staful meu medical. A fost impulsiv şi naiv. Dacă eşti doctor şi stai pe bancă, trebuie să înţelegi jocul. Dacă intri pe teren pentru a trata un jucător, trebuie să fii sigur că acel jucător are o problemă serioasă. Eram sigur că Eden nu are nimic serios. A primit o lovitură şi era foarte obosit. Staful meu medical m-a lăsat cu opt jucători de câmp pe contraatac şi asta ne putea costa”, a declarat Mourinho după meci.

Potrivit Daily Telegraph, Caneiro, în vârstă de 41 de ani, aflată la Chelsea din 2009, nu mai are voie să stea pe bancă, să asiste la antenamente şi nici să intre în hotelul jucătorilor. Totuşi, ea va putea să-i trateze individual pe jucători, la baza de pregătire a formaţiei.

Măsura este valabilă de la partida următoare, când Chelsea se deplasează, duminică, la Manchester, pentru meciul cu City.

Sursa: www.mediafax.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *