Top cărți alese de români în luna august 2015

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second
Sursa: www.litera.ro
Sursa: www.litera.ro

În ultima lună de vară, românii au fost atrași de o nouă categorie de cărți, mai exact cele de colorat. Așadar, conform topului realizat de elefant.ro, autoarea Johanna Basford a înregistrat un succes masiv și în România cu volumele Grădina secretă și Pădurea fermecată.

Cele doua nume au atras publicul prin metode atractive și inovatoare de petrecere a timpului liber și anume prin infățișarea unor lumi fantastice, inspirate din cultura scoțiană, care pot fi aduse la viață prin intermediul creioanelor de colorat.

Alți autori străini preferați de publicul român au fost Sylvia Day cu titlul Fascinația, Markus Zusak cu Hoțul de cărți și Paula Hawkins cu Fata din Tren.

În categoria autorilor români, conform datelor elefant.ro, în luna august, locul întâi este ocupat de Fluturi, semnată de Irina Binder, urmată de binecunoscuta scriere Ce ne spunem cand nu ne vorbim a lui Chris Simion, locul trei revenindu-i lui Mugur Ciuvică pentru Zece ani grei.

În clasamentul elefant.ro cu privire la cartile digitale, românii au citit cel mai mult scrierea Nopțile amanților a Corinei Ozon, iar pe locurile doi și trei se află Deborah Harkness cu Cartea vieții și Paula Hawkins cu Fata din tren.

Sursa: www.dailybusiness.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *