Sibiu: Securitatea cibernetică, tema unui congres la care participă 20 de țări

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
Sursa: www.wallpaperscraft.com
Sursa: www.wallpaperscraft.com

Participanți din 20 de țări vor discuta despre securitatea cibernetică, cu prilejul celei de-a treia ediții a Congresului Internațional „Cybersecurity în România – platformă de dialog public-privat”, care va avea loc în perioada 23- 26 septembrie, la Sibiu.

„Evenimentul este organizat de către Swiss WebAcademy, împreună cu Security Brokers Internațional (Italia), Agora Group și IntelSeCo. Consiliul Județean Sibiu, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și Consiliul Local Sibiu vor fi și anul acesta parteneri principali ai Congresului. Pentru a garanta neutralitatea evenimentului, Ambasada Elveției în România acordă și anul acesta egida sa. Astfel, congresul va avea loc sub înaltul său patronaj și în prezența ambasadorului Elveției în România, E. S. Jean-Hubert Lebet”, se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES.

Această ediție se va bucura de susținerea de excepție ITU (Internațional Telecommunications Union, ONU-Geneva), care va sprijini organizarea congresului de la Sibiu, prin participarea reprezentanților departamentului său de securitate cibernetică, prin asigurarea de asistentă tehnică și prin participarea ca speakeri a numeroși specialiști de renume mondial, susțin organizatorii. Potrivit acestora, parteneri ai evenimentului sunt și Serviciul Român de Informații (SRI) și Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

AGERPRES/(AS-Isabela Paulescum editor: Cătălina Matei)

Sursa: www.agerpres.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *