Robin Sharma la București – evenimentul de business al anului 2015

0 0
Read Time:1 Minute, 35 Second
Sursa: www.cariereonline.ro
Sursa: www.cariereonline.ro

Robin Sharma, unul dintre cei mai importanți specialiști din lume în domeniul leadership-ului, recunoscut la nivel global ca autor a 15 bestsellere internaționale, a susținut seminarul cu tema ‘Best performance tactics for success’ la Hotelul Alexander, din București.

Auditoriul prezent la eveniment a putut afla de la coacherul Robin Sharma, în cadrul unei lecții deschise de leadership personal, tacticile specifice ce trebuie folosite cu succes pentru a deveni un leader autentic, precum și metodele pentru a performa dezvoltând o cultură organizațională câștigătoare.

Robin Sharma a dezvăluit în prelegerea sa care sunt caracteristicile nivelului 2.0 de leadership, precum și cum se poate acumula experiență prin conștientizarea evoluției personale ‘de a fi mai bun mâine decât azi’.

Calitățile ce recomandă un adevărat leader sunt ‘concentrarea obsesivă asupra detaliilor, o incredibilă pasiune asupra muncii, construcția unor puternice relații profesionale și mândria propriului lucru făcut’, a spus Robin Sharma.

‘Leadershipul nu este un titlu. Leadershipul este un set de reguli. Leadershipul este o abordare. Leadershipul este calea pentru performanță. Leadershipul este o conduită’ a mai adăugat Robin Sharma.

Seminarul ‘Best performance tactics for success’ este organizat de Anca Pascu, CEO Diamond Experience, și sponsorizat de ALTEX, FLANCO și Accenture.

Robin Sharma este life coach pentru manageri, antreprenori și numeroși oameni de business, fiind foarte solicitat în toată lumea ca orator. Este invitat adesea pe aceeași scenă cu personalități precum Wayne Dyer, Dr Phil, Bill Clinton, Christopher Reeve, Jack Welch sau Deepack Chopra.

Printre clienții săi se numără corporații majore din Fortune 500 (Microsoft, FedEx, IBM, General Motors, Kraft), asociații și instituții de sănătate.

Sharma a primit premiul Golden Gavel, acordat de Toastmasters Internațional, iar în anul 2013 a fost inclus pe locul cinci în lista celor mai buni profesioniști în leadership la nivel internațional.

AGERPRES/(A — autor Alexandru Cojocaru, editor George Andrei)

Sursa: www.agerpres.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *