Sibiu: Muzeul Național Brukenthal a primit două distincții din partea site-ului Tripadviser

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second
Sursa: www.brukenthalmuseum.ro
Sursa: www.brukenthalmuseum.ro

Cel mai mare site de călătorii din lume, tripadvisor.com, i-a decernat Muzeului Național Brukenthal din Sibiu două distincții, din care cea mai importantă – „Travelers’ Choice 2015/ Alegerea călătorilor în 2015”, este primită anual de mai puțin de 1 % dintre destinațiile turistice listate pe acest website, potrivit unui comunicat remis vineri AGERPRES.

Intrarea Muzeului Național Brukenthal în topul Travelers’ Choice este dublată de selectarea în top 3 al celor mai bine cotate muzee din România, fapt care vine să reconfirme succesul la public al instituției sibiene. Aceste două distincții sunt acordate Muzeului la mai puțin de un an de la decernarea „Certificatului de Excelență Tripadvisor”.

În selectarea destinațiilor culturale-turistice de top, Tripadvisor folosește un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea și actualitatea recenziilor, precum și clasarea în indexul de popularitate de pe website. Pe tripadvisor.com, Muzeul Național Brukenthal a primit recenzii de la 140 călători, 69 dintre ei oferind calificativul „Excelent”, iar 45 — „Foarte bine”.

În comentarii recente postate pe website, vizitatorii apreciază Muzeul Național Brukenthal astfel: ‘Brukenthal este indiscutabil unul dintre cele mai bune muzee de artă din România.

Am venit aici pentru expoziția Dürer după Dürer și ne-am bucurat să vizităm și colecția de artă europeană. ‘ — scrie un vizitator din SUA, petripadvisor.com. O altă vizitatoare a consemnat: ‘Una dintre cele mai bune experiențe culturale românești. Muzeul e pe lista obiectivelor ce trebuie vizitate.’ — consideră Crina D.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinații turistice, restaurante și spații de cazare.

AGERPRES / (AS — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă)

Sursa: www.agerpres.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *