Românca din Formula 4 vorbește despre sacrificii: Trebuie să muncesc de două ori mai mult

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second
Sursa: www.mediafax.ro
Sursa: www.mediafax.ro

Alexandra Marinescu, românca din competiția Formula 4, a vorbit despre sacrificiile pe care trebuie să le facă pentru a fi competitive. Este prima fată din România care a participat la o competitive de Formula 4 și visează să ajungă în Formula 1.

„Faptul că motorsportul este un sport tipic masculin mi se pare un stereotip cu care nu sunt de acord. Ca fată în această lume a motoarelor, pot spune ca adversarii băieţi pot să devină intimidanţi de multe ori. Dar trebuie să fiu puternică şi să le demonstrez pe pistă cine este cu adevărat mai bun. În mare, o fată într-un „sport de baieti” trebuie să îşi păstreze mereu încrederea în ea şi să lucreze de două ori mai mult”, spune Alexandra, citată de gandul.info.

În drumul ei spre performanţă, Alexandra a beneficiat întotdeauna de susţinerea familiei şi a prietenilor. Acest lucru o ajută să treacă şi peste teama de competiţie în compania băieţilor.

„Familia m-a susţinut mereu pe acest drum în lumea vitezei, dar uneori mama mea era speriată. Ea considera motorsportul un sport foarte periculos şi de multe ori a încercat să mă convingă să mă opresc, dar şi-a dat seama că am viteza în sânge şi m-a lasat să-mi continui drumul. Şi prietenii mei au fost uimiţi la început, dar la fel de entuziasmaţi ca şi mine. De şase ani de când practic acest sport, mă susţin în continuare, uneori chiar mă însoţesc la curse.”, povesteşte Alexandra.

Sursa: www.psnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *