Premierul Franţei, discurs radical

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Autor: Gabriel Zamfirescu

Articol preluat de pe site-ul stiripesurse

Sursa fotografiei: http://laregledujeu.org/files/2014/06/manuel-valls.JPG

Manuel Valls a défendu lundi son bilan lors de son deuxième discours annuel aux forces de sécurité, après une semaine de polémique sur les Roms qui lui vaut un large soutien dans l'opinion et l'opposition d'une partie de la gauche. /Photo prise le 23 août 2013/REUTERS/Charles Platiau

Francezii s-au radicalizat după atentate. Premierul Manuel Valls spune că Uniunea Europeană nu mai trebuie să primească imigranţi.

„Europa trebuie să spună că nu poate să mai primească alţi imigranţi, aşa ceva nu este posibil. Controlarea frontierelor exterioare ale Uniunii Europene este esenţială pentru viitorul UE. Dacă nu facem asta, atunci poporul va spune: «Ajunge, Europa!»”, a spus premierul francez, citat de Mediafax.

Angela Merkel a vorbit la rândul ei despre dezastrul pe care l-a provocat Statul Islamic în Europa. „Cel mai puternic răspuns dat teroriştilor este să ne continuăm vieţile normal şi să menţinem valorile de până acum, cu încredere şi în libertate”, a declarat Merkel, potrivit Reuters, referindu-se la atentatele de la Paris.

„Noi, europenii, vom demonstra că vieţile noastre libere sunt mai puternice decât orice act de teroare”, a subliniat cancelarul Germaniei.

„Distribuirea refugiaţilor în funcţie de performanţele economice şi de alte condiţii, disponibilitatea de a participa la un sistem permanent de repartizare a refugiaţilor conform cotelor vor determina dacă Spaţiul Schengen va rezista pe termen lung”, a subliniat liderul de la Berlin.

După atacurile teroriste de la Paris, în care au fost ucise 130 de persoane, Polonia a semnalat că ar putea să nu mai accepte cotele obligatorii privind distribuirea refugiaţilor impuse de Uniunea Europeană.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *