Shaping Europe – Educatia Civica in Actiune

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Preluare de pe site-ul EPALE

34549063

Agenția Federală Germană pentru Educația Civică (Bundeszentrale für politische Bildung – bpb) și fundația Robert Bosch Stiftung acordă burse pentru tineri profesioniști din Europa Centrală și de Sud-Est în cadrul unei instituții din Germania pentru educație civică. Programul este deschis aplicanților din Bulgaria, Estonia, Grecia, Croația, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria și Cipru. Programul are ca scop promovarea cooperării europene în domeniul educației civice.

Pe durata a două până la trei luni, participanții vor lucra în cadrul unei instituții din Germania pentru educație civică. Vor colabora cu colegii lor din Germania și își vor face contacte pentru viitoare colaborări transnaționale.

Bursierii vor implementa propriile lor proiecte în instituția gazdă, vor fi implicați într-unul din proiectele care se desfășoară în instituția gazdă sau vor pregăti o vizită de studiu în țara de unde provin. Proiectele vor avea ca subiect una dintre următoarele trei teme: Învățăm din istorie, Minoritățile în Europa, Responsabilitatea și angajamentul în Europa. Vor fi oferite cursuri de formare în cadrul acestui program.

Sursa: Bundeszentrale für politische Bildung

O broșură cu informații în germnă și engleză poate fi descărcată aici: bpb-Website.

Sursa imaginii: http://bc03.rp-online.de/polopoly_fs/bundeskanzlerin-angela-merkel-cdu-blickt-ueberrascht-1.3503355.1372516580!httpImage/34549063.jpg_gen/derivatives/d950x950/34549063.jpg

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *