Finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, amanata

0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Guvernul a decis, miercuri, printr-o Ordonanta de Urgenta, prorogarea cu un an a unor termene prevazute de Legea nr. 165/ 2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Executiv.

Astfel, se amana pana la data de 1 ianuarie 2017 termenul pana la care comisiile locale si judetene de fond funciar sau, dupa caz, Comisia de Fond Funciar a Municipiului Bucuresti au obligatia de a solutiona toate cererile de restituire, de a efectua punerile in posesie si de a elibera titlurile de proprietate, precizeaza Guvernul.

Potrivit executivului, masurile adoptate prin acesta ordonanta de urgenta au rolul sa evite aparitia unor blocaje in procesul de restituire, ceea ce ar putea afecta activitatea autoritatilor administratiei publice locale de punere in posesie si de emitere a titlurilor de proprietate catre fostii proprietari.

  • Comunicatul transmis de Guvern

Guvernul a decis astazi, printr-o Ordonanta de Urgenta, prorogarea cu un an a unor termene prevazute de Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania.

Sursa si alte detalii: HotNews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *