Comunicat PNL Lazio

0 0
Read Time:55 Second

Astăzi 22 Mai, în capitala Italiei, a avut loc o întâlnire cu colegii noștri de la Forza Italia. Au participat: Senator Francesco Giro, Deputat Aurelian Mihai, Antonio Gazzellone, candidat la funcția de consilier general la primăria Romei. Din partea organizației PNL Lazio au fost prezenți: Președinte Decebal Drăgușel, Costel Pop, Gigi Ursu, Daniel Coman.

La această întâlnire s-a discutat despre mai buna implicare în politică a românilor care trăiesc in peninsulă. A fost primul contact între organizația PNL Lazio si Forza Italia pe plan local, de la fuziunea celor doua mari partide de dreapta din România.

Aceste intalniri vor continua si in viitor.

La finalul întâlnirii, romanii care trăiesc in Italia au ținut sa fie alaturi de ziaristul vrancean Sebastian Oancea printr-un mesaj de sustinere: „Suntem alaturi de ziaristul vrâncean Sebastian Oancea redactor șef la Gherila de Vrancea și colaborator la www.justitiecurata.ro, care a fost dat in judecata zilele acestea de catre Președintele Consiliului Județean Vrancea, Dl. Marian Oprișan, solicitându-i daune morale de 200.000 de lei, conform Ziare.com” #biniliinvingi

Ovidiu Burdușa, Secretar General PNL Italia

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *