EXCLUSIV NEWS DIASPORA! Gorghiu și Cioloș suferă prima trădare din partea PNL Diaspora

0 0
Read Time:45 Second

Am primit pe adresa redacției informația, precum și fotografia doveditoare ale unei trădări la cel mai înalt nivel în PNL. Sursele noastre ne-au inintalnirea-de-taina-de-la-icrfomat că, din cauza faptului ca deputatul Aurelian Mihai nu mai candideaza din partea PNL, mai mulți lideri ai PNL Marea Britanie (Aurelian Mihai, Cosmin Rusu-Presedinte PNL Marea Britanie) au hotarat să-l susțina pe acesta în continuare și nu pe importatul Mihai Voicu.

Mai mult decât atât, se pare că toată conducerea PNL Marea Britanie îl va spirijini pe Aurelian Mihai în campania electorală, atât prin acțiuni mascate cât și prin oameni în secțiile de votare.

Nu este prima dată când această organizație cu năbădai a PNL Diaspora ne captează atenția, și asta sub oblăduirea președintelui PNL Diaspora, Viorel Badea, cel care începe să își vadă viitorul mandat din ce în ce mai în ceață…

Vom reveni cu detalii si cu alte informatii pe aceasta tema…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “EXCLUSIV NEWS DIASPORA! Gorghiu și Cioloș suferă prima trădare din partea PNL Diaspora

 1. Sunt Ion Claudiu Ecobici Obogeanu, Secretar General al PNL Marea Britanie in funcție, va rog sa luați act de faptul ca PNL Marea Britanie susține lista de candidaturi a PNL Diaspora asa cum ea a fost votată si comunicată oficial de către BPN al PNL.
  Orice alta asociere a PNL Marea Britanie cu alte persoane aflate pe listele altor partide este neavenita si o respingem.
  Va multumesc.

 2. Doresc sa dezmint informatiile aparute in acest cu ocazia participarii mele la o întâlnire cu delegaţia Comisiei parlamentare pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării, intalnire care a avut loc luni, 24 octombrie la Institutul Cultural Roman din Londra.

  La aceata intalnire au participat presedintele comisiei, domnul deputat Mircea Lubanovici, vicepresedintele comisiei, domnul deputat Mircea Dolha, ambii colegi de partid, precum si domnul deputat Aurelian Mihai din partea partidului ALDE, membru al comisiei, fost membru PNL Diaspora.

  La aceasta intalnire au avut loc discutii cu reprezentantii comunitatii romanesti despre situatia Romanilor din diaspora. S-au discutat numeroase cazuri sociale, nicidecum nu au avut loc discutii politice referitoare la sustinerea diferitelor partide politice la alegerile parlamentare din 2016. PNL Marea Britanie sustine candidatii PNL Diaspora desemnati de Biroul Politic National al PNL. Rog autorul acestui articol in primul rand sa se semneze dupa care sa puna la dispozitia cititorilor dovezile care stau la baza acestei stiri.

  Cosmin Rusu,

  Presedinte PNL Marea Britanie

  1. Stimate domnule președinte Rusu,
   După cum este binecunoscut, în practica jurnalismului profesionist sursele sunt întotdeauna protejate. Dacă veți dori să dați un drept la replică, News Diaspora vă garantează publicarea acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *