DIASPORA LOVEȘTE DIN NOU ÎN „PARTIDUL EI DE SUFLET”

0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

(articol de Alexandru Vrânceanu)

Alertă de gradul zero în birourile din aleea Modrogan după ce unul din liderii centrali ai PNL a ales să părăsească partidul Alinei Gorghiu.

O știre care a trecut oarecum neobservată în aceste zile relatează faptul că Secretarul General al PNL Diaspora, Marian Zlotea a plecat din PNL și s-a înscris în partidul lui Marian Munteanu, Alianța Noastră România.

marian-zloteaMarian Zlotea este cel căruia Viorel Badea îi datorează funcția de președinte al filialei, deoarece acesta a jucat un rol decisiv în alegerea senatorului. Sursele News Diaspora ne-au conformat faptul că Marian Zlotea, care deținea și funcția de secretar general adjunct al PNL, a plecat împreună cu mai mulți membri și chiar cu organizații locale întregi.

Zlotea a făcut pasul către Marian Munteanu, care i-a oferit acestuia poziția de cap de listă în județul Prahova. Mai mult decât atât, fostul președinte al PNL Cipru, de asemenea înregimentat recent în ANR, va candida tot de pe prima poziție a partidului la Brașov.

Toate acestea confirmă procesul rapid de disoluție în care a intrat principalul vector de imagine politică al PNL (nr. Diaspora) precum și disperarea care a pus stăpânire pe liderii acestui partid. Două exemple grăitoare în acest sens sunt vizita inopinată a lui Viorel Badea la Londra pentru a pune ordine în organizație după recentele mișcări de trupe de la nivelul PNL UK, dezvăluite în exclusivitate de către News Diaspora, precum și turul european organizat recent de către liderii filialei cu scopul de a repara ce se mai poate în organizații.

În prag de alegeri parlamentare, Partidul Brătienilor primește lovitură după lovitură exact din zona politică pe care a prioritizat-o la maxim în ultimii doi ani.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *