MAI MULȚI REPREZENTANȚI AI DIASPOREI PE LISTELE PNL

0 0
Read Time:55 Second

Reporterii News Diaspora au fost la mitingul organizate de către PNL ieri seară, în Piața Revoluției. Cu această ocazie am aflat că pe listele partidului condus de către Alina Gorghiu și-au făcut loc mai mulți reprezentanți ai diasporei.hilde

Doi dintre aceștia, care au luat cuvântul la manifestație, sunt Hildegard Brandl – managing partner UNITH2B – birou de arhitectură și project management și membru fondator ROBELO (Romanian Best Locations) – platformă de locații turistice de excepție din România. De asemanea, Hildegard Brandl este partener The Makers – consultanță pentru afaceri și management specializat în HORECA, partener Valea Verde Resort și membru AHK Camera De Comerț Și I08pavel-465x390ndustrie Româno-Germană.
Hildegard Brandl candidează pentru funcția de senator la București, după ce soțul său, Dragoș Anastasiu (patronul Eurolines) nu a dorit să intre pe lista PNL, preferând să își promoveze soția.

Un alt reprezentant ai românilor de pretutindeni de pe listele liberale este Pavel Popescu – tânărul care a adus medici norvegieni pentru a trata victimele de la Colectiv. Acesta este consultant IT în Norvegia, țara sa de rezidență și va candida pentru un post în Camera Deputaților în județul Timiș.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “MAI MULȚI REPREZENTANȚI AI DIASPOREI PE LISTELE PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *