CINE SUNT CANDIDAȚII INDEPENDENȚI LA ALEGERILE PARLAMENTARE

0 0
Read Time:2 Minute, 11 Second

George Alexandru Manciu
George Alexandru Manciu este un tehnocrat cu patru ani experienţă în administraţia publică locală. Potrivit site-ului propriu, în 2012, Manciu s-a autosuspendat din Baroul București și s-a alăturat echipei sectorului 3. Timp de trei ani a ocupat funcția de director executiv în mai multe direcții (Gospodărie Locală, Utilități Publice și Administrarea Domeniului Public), iar între 2015-2016, pentru o scurtă perioadă de timp, a ocupat funcția de director executiv al Direcției de Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului București.

manciu-george

Remus Cernea
Politician şi activist, Remus Cernea şi-a câştigat primul mandat de parlamentar în 2012, când a candidat pe listele USL în judeţul Constanţa. În cei patru ani, Cernea s-a făcut remarcat prin mai multe proiecte legislative controversate, precum parteneriatul civil, dar şi protejarea delfinilor din Marea Neagră.
remus-cernea

Vişinel Bălan
Primul candidat independent înscris în cursa pentru Bucureşti este Costel Vişinel Bălan. Potrivit site-ului său oficial, Bălan este un tânăr provenit din sistemul de protecție a copilului. În vârstă de 29 de ani, Bălan a absolvit două facultăţi, are un master, iar în ultimii ani s-a implicat ca voluntar în mai multe proiecte social-educaționale. Printre priorităţile sale în calitate de parlamentar se numără reforma sistemului de asistență socială din România.
visinel

Gabriel Ion Lință
În vârstă de 49 de ani, Gabriel Ion Lință este un om de afaceri din Bucureşti care până în prezent nu a avut nicio activitate politică. Potrivit site-ului personal, Linţă s-a ocupat până acum cu administrarea mai multor afaceri, precum o școală de șoferi și o Stație Inspecție Tehnică Periodică. Totodată, el a fondat şi „Mişcarea de Normalizare a României”.
gabriel-linta

Theodor Paleologu
Fost ambasdor şi ministru al culturii în Guvernul Boc, Theodor Paleologu este membru al Camerei Deputaţilor din 2008, fiind ales în primul mandat din postura de candidat al PDL, iar în 2012, din partea Alianţei România Dreaptă (n.r. – formată din Partidul Democrat Liberal, Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat și Forța Civică.) În 2014, Paleologu a demisionat din PDL pentru a se alătura PMP, partid condus la ora actuală de Traian Băsescu. După doar un an, Paleologu a decis să părăsească şi acest partid, alăturându-se parlamentarilor PNL.
paleologu

Elena Udrea
Fostul ministru al dezvoltării regionale şi turismului este probabil cel mai cunoscut candidat independent la parlamentarele din acest an. Deputat, ca şi Paleologu, tot din anul 2008, Udrea a fost până acum membră a trei partide politice, PNL, PDL şi PMP, fiind chiar preşedinte al ultimului dintre cele trei pentru o perioadă. În ultimul timp, Udrea a fost mai mult în atenţia publică din cauza numeroaselor dosare penale în care este cercetată.
udrea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “CINE SUNT CANDIDAȚII INDEPENDENȚI LA ALEGERILE PARLAMENTARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *