Oamenii lui Viorel Badea trag la foc continuu în Cristian Bușoi

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Președintele interimar al PNL Bucuresti, Cristian Bușoi, a fost reales sâmbătă în funcția de lider al filialei cu 647 de voturi, el fiind de altfel, unicul candidat. Dar alegerea sa a stârnit nemulțumiri în rândul unor membri ai partidului.

Unul dintre membrii PNL Diaspora, Mihai Motoc, fost asociat la institutul de sondaje CCSB și apropiat al președintelui filialei, senatorul Viorel Badea, și-a anunțat pe Facebook demisia din partid, nemulțumit de realegerea lui Bușoi. Acesta și-a exprimat totodată speranța că, în viitorul apropiat va apărea o nouă construcție politică – o formațiune care să îl sprijine pe Klaus Johannis la următoarele alegeri.

„După alegerea, ‘democratica’ din poziția de unic candidat a lui Cristian Bușoi în funcția de președinte PNL București, cu sanse certe de a câștiga președinția națională a PNL, și de a mai lua niste acțiuni la fondul Proprietatea de prin târg, la mâna a doua, a treia sau prin fini am luat și eu o decizie. Drumul meu în PNL ia sfârșit!

Voi rămâne votant al dreptei românești, democrate, nu populiste, liberale, nu anexa PSD, ex-USL. Rămân același susținător al președintelui Iohannis și sper să se delimiteze de acest circopitec. Poate e timpul unei construcții politice de sprijin a președintelui, cel mai democrat de dupa decembrie 1989! În Diaspora nu se poate vorbi cu astel de lideri. Nu mă pot face de râs. În țară, ne-am facut de râs destul!”, a scris Motoc.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Oamenii lui Viorel Badea trag la foc continuu în Cristian Bușoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *