EXCLUSIV: Candidații PNL pentru organizația din diaspora

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Fratele lui Dorin Cocoș, o persoană demisă anterior, altele care își jignesc colegii de partid și chiar pe parlamentarii propriei filiale în public și cineva care caută oameni în secții de votare pe Facebook.

Din păcate tabloul expus mai sus, nu este dintr-un film prost ci din realitatea unei organizații pline de scandaluri și controverse, după cum am relatat atât noi, cât și colegi din presă.

Iată cele mai interesante candidaturi pentru conducerea PNL Diaspora:

Pe lista de candidaturi la funcția de Vicepreședinte o găsim însăși pe mâna dreaptă a senatorului liberal de diaspora, Viorel Badea, Irina Neacșu Dorobanțu, angajată la cabinetul senatorial al acestuia.

Mai celebru decât doamna Neacșu este Dinu Gându, actualul secretar general al PNL Diaspora, despre care am scris recent și despre care vedem mai nou cum îi mustrează pe colegii liberali care promovează pe celălalt parlamentar liberal de diaspora, Mihai Voicu.

Surprinzător am putea spune chiar, deja celebrul demis de la Roma, consilierul județean Vrancea Ovidiu Burdușa nu se lasă și candidează la o funcție de secretar executiv. Un alt nume controversat pe lista liberală este și fratele celebrului Dorin Cocoș, Valentin Cocoș.

Cireașa de pe tort considerăm noi este Crina Dobre, cea despre care a scris presa că produce și promovează știri false, își jignește sau chiar amenință constant pe anumiți colegi de partid și chiar pe unul dintre parlamentarii propriei filiale, în speță tot pe Mihai Voicu.

Din Germania găsim o candidatură interesantă, din partea unui „lider” care, înainte de alegerile parlamentare din toamna anului trecut, căuta reprezentanți pentru secțiile de votare pe Facebook. Numele său este Gabriel Săvulescu.

Iar tabloul este completat de candidatura la funcția de președinte a actualului lider PNL Diaspora, Viorel Badea, acuzat în nenumărate rânduri și pentru nenumărate probleme cea mai recentă vizând chiar anumite posibile de integritate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *