Susținătorul numărul 1 al lui Viorel Badea pleacă din PNL Diaspora!

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

În urmă cu trei zile, Alex Marius Ostafe – președintele PNL Marea Britanie, a demisionat din PNL. Informația a fost făcută publică de către unul dintre colegii acestuia.

Gestul său vine în continuarea unei serii mai ample de plecări din formațiunea condusă de Ludovic Orban, dar acesta este cu atât mai important cu cât Ostafe era unul dintre principalii susținători ai lui Viorel Badea, actualul președinte al PNL Diaspora.

Demisia lui Ostafe se poate încadra cu ușurință în sloganul „unii se organizează, alții se dezintegrează”: pe de-o parte avem discursul încurajator și belicos la adresa adversarilor al lui Ludovic Orban, iar pe de cealaltă parte avem realitatea seacă și rece din teren. Iar această dictează că fiecare zi trecută găsește PNL mai slab și mai dezorganizat.

Alex Marius Ostafe este născut la Botoșani pe 20 martie 1987 și încă de la o vârsta fragedă a ales să emigreze în Marea Britanie. Acesta s-a făcut remarcat cu ocazia protestelor prilejuite de blocarea fondurilor UKCBC și a apariției Europe Student’s Union UK.

 

Totodată, Ostafe este primul român care a strâns cele 500 de semnături necesare pentru participarea la Congresul Diasporei. Mai mult decât atât, acesta a candidat la alegerile locale din 22 mai 2016 din Marea Britanie din partea Europeans Party.

Plecarea lui Alex Marius Ostafe din PNL slăbește și mai mult filiala PNL Diaspora – filială despre care tot mai multe voci din cadrul partidului susțin că s-a transformat din „vehiculul loviturii de grație” de la alegerile prezidențiale din 2014 într-o simplă jucărie politică a cărei menire a fost de a le garanta lui Viorel Badea și Mihai Voicu mandatele de parlamentari la alegerile din toamna anului trecut. Și cum acest lucru s-a întâmplat, jucăria poate fi aruncată la gunoi…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *