EXCLUSIV NEWS DIASPORA: reorganizare sau implozie la un partid politic

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

În urma articolului apărut în urmă cu puțin timp, referitor la contestațiile nesoluționate de luni de zile în cadrul PNL, aceștia du decis să dea drumul la dosarele de contestație a alegerilor din cadrul filialei diaspora.

Sursele noastre din Modrogan ne-au declarat că materialul prezentat exclusiv de către News Diaspora a provocat deranj în sediul din Modrogan datorită faptului că acesta a venit însoțit de facsimiluri doveditoare. Aparent, conducerea liberală este conștientă că partidul pe care îl reprezintă se află într-o derivă de imagine publică și nu apreciază media obiectivă, care atunci când este cazul îi mai și critică. Greșit, în opinia noastră, deoarece critica ajută la evoluția în bine celor care au urechi să o asculte, nu numai să o audă.

Ceea ce ne bucură este faptul că liberalii au decis să reacționeze pro-activ la criticile noastre și au luat hotărârea firească, și anume aceea de a demara procedura necesară în speța cu pricina.Noi, colectivul redacțional al News Diaspora, ne respectăm principiile de nepartizanat politic și de promovatori ai pluralismului și corectitudinii și considerăm că viața politică a oricărei țări civilizate are nevoie de cât mai multe partide active și de o opoziție puternică, oricare ar fi aceasta.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *