ȘOC ÎN DIASPORA: Organizația care l-a făcut președinte pe Johannis pare că se dezintegrează

0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

PNL Diaspora suferă încă o grea lovitură. După ce la începutul lunii noiembrie, Alex Mihai Ostafe (foto) a demisionat din partidul lui Orban, aflăm astăzi că apropiatului lui Viorel Badea s-a înscris în una dintre forțele politice concurente cu PNL și anume PACT.

Conform propriei descrieri, PACT este o platformă civică și politică de centru-dreapta, care încurajează implicarea cetățenilor din țară și din diaspora în deciziile comunităților lor și promovează libertatea economică, dezvoltarea regională și consolidarea democrației românești în NATO și UE.

Revenind la Ostafe, acesta a adresat astăzi o scrisoare deschisă Premierului Tudose în care sesizează faptul că România riscă procedura de infringement datorită modificărilor aduse Codului Fiscal. Ceea ce ne-a atras atenția a fost faptul că acesta a semnat scrisoarea din poziția de președinte al PACT Diaspora, ceea ce înseamnă că ori a fost ales ori a fost numit în această funcție de către liderii naționali.

În concluzie, fostul lider al PNL Diaspora a preferat un partid mic, dar cu potențial, însă fără o garanție de acces în politica mare în detrimentul celui de-al doilea partid (conform alegerilor din 2016) al României.

Din păcate, PNL în general și PNL Diaspora în particular seamănă din ce în ce mai mult cu o corabie la ananghie, al cărei echipaj preferă să își încerce norocul sărind peste bord în apele învolburate, decât să mai stea pe punte.

Probabil că și la Cotroceni, agitația este din ce în ce mai mare, deoarece este evident că partidul lui Johannis și în special organizația care l-a făcut pe acesta președinte al României – PNL Diaspora – nu mai reprezintă aliați serioși pentru bătălia electorală ce va avea loc în 2019.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “ȘOC ÎN DIASPORA: Organizația care l-a făcut președinte pe Johannis pare că se dezintegrează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *