Acord de colaborare între o asociație românească și Municipiul V din Roma

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

„Nu știu să fac promisiuni, dar mulțumim pentru încrederea acordată pentru că, de astăzi înainte, vom fi noi cei delagați de Municipiul V în activitățile comune de intermediere și consultanță” a spus Olga Cărăuș, președintele Asociației Responsabilita Sociale ONSLUS, la evenimentul de joi, 30 noiembrie desfășurat la sediul din via San Barnaba 15/A.

Un eveniment care a reunit români, moldoveni și italieni dar care a inaugurat o colaborare, cu tot cu tăiere de panglică, între o asociație moldo-românească și o instituție italienească, Confimprese din Municipiul V al Capialei italiene.

Prezenți la eveniment Domenico Colella, secretarul general al Confimprese Italia și Luca Paolucci, președintele ASCI (Asociația Sindicală a Comercianților Italieni).

Din partea mea, multe felicitări, în primul rând pentru organizare și pentru faptul că sunteți prezenți în teritoriu, a spus Domenico Colella, mai ales că suntem un cartier puțin deosebit. Pentru noi e foarte impiortant să avem în voi un punct de referință, astfel încât să se explice această activitate de tip sindical.

Noi nu vă cerem nimic deosebit, ci doar să fiți prezenți, să fiți adevărați interlocutori între actictivitățile economice ale Municiului V și instituțiile primăriei. Avem nevoie de acesat punct de referință în mod continuu și constant”.

Asociația, acum și interlocutor al Confimprese, desfășoară activități culturale, sociale, de intermediere fiscală, cursuri de formare profesională și securitatea muncii, suport legat cu avocat în sediu sau ședințe de consiliere psihologică.. Mai mult, activitățile de colectare și donare a hainelor și alimentelor, a cărucioarelor pentru cei cu probleme motorii, a evenimentelor culturale sunt parte din portofoliul acestei asociații prezentă printre românii din Roma, România sau Moldova.

O asociație deschisă celor care au inițiativă și vor să participe, o organizație care se bucură de încrederea instituțiilor italienești și fără de a cărei cooperare multe lucruri nu ar funcționa corect.

Info: 329.1277425 Sorin Pîrvu, 328.7420456 Olga Cărăuș.

sursa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *