SCANDAL de zile mari la Realitatea TV. Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan

0 0
Read Time:1 Minute, 44 Second

Jurnalistul Alex Căutiș a fost dat afară din emisiunea lui Rareș Bogdan pentru că a făcut un interviu cu colonelul Paraschiv, poreclit și „Ninja”.

Marți-noaptea, scandal mare în platoul Realității TV, la obișnuita masă rotundă a lui Rareș Bogdan. Era ultima parte a emisiunii când spiritele s-au încins. Printre invitați se aflau Oreste Teodorescu și jurnalistul Alex Căutiș. Acesta din urmă fusese chemat fiindcă reușise să facă un interviu cu colonelul Paraschiv, șeful Brigăzii de Intervenție „Vlad Țepeș” – comandantul trupelor de jandarmi cărora publicul le spune Ninja.

Prea multe n-au aflat telespectatorii pentru că pe Oreste l-a enervat relatarea lui Căutiș despre ceea ce îi spusese și îi arătase ca probe colonelul – „Bărbatul în alb” sau „Îngerul alb” – încât totul s-a transformat într-un bâlci și nimeni nu a înțeles mai nimic.

Oreste și Rareș Bogdan l-au încolțit pe jurnalist, l-au acuzat că dacă s-a dus să vorbească și cu „șeful jandarmilor care au gazat oameni” vrea să-i spele pe aceștia în fața societății, iar acuzațiile au tot curs. Scandalul s-a încheiat cu darea afară din platou a jurnalistului Alex Căutiș.

„Asta nu e presă. Nu poți ataca un om așa. Ascultați interviul pe care i l-am luat omului ăstuia și care explică tot. Plec. Pa, la revedere!” a spus Căutiș.

„Pa, pa Alex, la revedere! Te așteaptă Antena 3, Alex! Du-te la Antena 3. Ești așteptat acolo. Fii bărbat du-te acolo. Să ne mai cauți peste 20 de ani!” i-a spus Oreste lui Căutiș.

„Este o încercare abjectă de a deturna sensul discuției noastre, de a ține 10 oameni în platou, ascultând o imbecilitate fără subiect, fără predicat, fără nimic. El ne vorbește despre un interviu pe care el încă nu l-a scris. Deja se rostogolește o teză că omul acesta este marele alb,” a mai spus Oreste.

La un moment dat Alex Căutiș a revenit în studio pentru că își uitase ceva. Oreste a continuat: „Pleacă mă de aici! Nu mai sta aici, prietene! Du-te !”.

Imediat a început pauza publicitară.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *