Vocea noastră s-a auzit și peste hotare

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

PRO România Sector 3 a început campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare

Mai mulţi membri şi voluntari ai PRO România din Sectorul 3 au participat ieri, 23 februarie, o acţiune de informare publică şi de strângere de semnături, în vederea popularizării partidului condus de Victor Ponta şi a participării la alegerile europarlamentare.

La acţiune a participat şi deputatul Gabriela Podaşcă, coordonator al PRO România Bucureşti.

Reprezentanţii PRO România au interacţionat timp de mai multe ore cu cetăţenii capitalei, discutând cu aceştia despre soluţiile pe care partidul le propune pentru problemele actuale din administraţie, dar şi din zona politicului. De asemenea, a fost abordată şi tema alegerilor europarlamentare.

„Faptul că doamna Corina Creţu şi domnul Vctor Ponta, vor deschide lista PRO România pentru alegerile europarlamentare repezintă un atuu extraordinar. Nu cred că mai există vreun partid în România care să aibă, pe primele două locuri ale listei, oameni de asemenea calibru şi experienţă europeană.
Deşi este nevoie de un număr absurd de mare de semnături şi ne aşteptăm şi la foarte multe şicane din partea autorităţilor, pesedizate până la ultimul om, sunt convins că vom duce la bun-sfârşit toate formalităţile necesare candidaturii la (n.r. alegerile) europarlamentare. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care cred într-o alternativă politică serioasă, competentă și profesionistă la dezastrul care este acum în România”, a declarat coordonatorul PRO România Sector 3, Paul Gheorghe.

sursa foto: Facebook

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *