Teodorovici, răspuns ironic pentru un jurnalist străin: „Un bilet dus spre Dominica pentru ONG-uri”

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Eugen Teodorovici nu îi iartă nici pe jurnaliştii străini. La o conferinţă a Consiliului ECOFIN, prezidat de România în timpul preşedinţiei Consilului UE, Teodorovici a fost întrebat de un jurnalist despre eliminarea a trei paradisuri fiscale de pe „lista neagră” şi a vorbit despre nemulţumirea ONG-urilor în acest sens, moment în care ministrul român de Finanţe a oferit un răspuns ironic şi lipsit de date concrete.

„Există voci în Parlamentul European și în comunitatea ONG care nu găsesc foarte credibil procesul (de eliminare a unor țări de pe lista neagră a UE – n.red). La câteva minute după comunicatul prin care era anunțat că trei paradisuri fiscale au fost scoase de pe listă, am primit un comunicat de la un ONG proeminent care critica procesul. Ce puteți face pentru a face procesul mai credibil pentru populație?”, a întrebat un jurnalist, în timpul conferinţei Consiliului ECOFIN.

Eugen Teodorovici a răspuns întrebării jurnalistului trimiţând ONG-urile în Dominica.

„Un bilet dus spre Dominica pentru aceste ONG, e un mesaj foarte simplu. E foarte simplu, credeți-mă. Doar ca să vadă cu ochii lor ce se întâmplă acolo și motivul pentru care am scos de pe listă Aruba, Bermuda, Barbados. Va urma probabil și Dominica. Aceasta e abordarea cea mai potrivită, să vedeți cu ochii voștri și să încercați să transmiteți mesajul corect către populație”, a răspuns ministurl român de Finanţe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *