„Campanie electorală” de lux a PSD la New York

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare este în toi. Mai sunt câteva zile pâna la alegeri, astfel candidații și partidele își fac campanie inclusiv în diaspora. De la Roma la Londra, de la Madrid la Viena și tot așa.

Puțini sunt cei care au trecut și oceanul, dar cei care au trecut, au făcut-o clar pentru a câștiga un avantaj în ochii romanilor de pretutindeni.

Analizând campania partidelor, dar și președinții organizațiilor de diaspora, constatăm cu surprindere că, inclusiv organizații din PSD Diaspora au făcut asemenea întâlniri. Problema este că, față de organizațiile celorlalte partide, la PSD Diaspora președintele este de negăsit!

Să fie oare teama de a ieși în public în diaspora, știut lucru fiind ca romanii din străinătate aproape că nu vor să audă de PSD?

Așadar, toți președinții organizațiilor de diaspora fie apar în poze sau în articole (acesta fiind sensul prezenței lor acolo) fie au fost văzuți de colegi prezenți la acțiuni, mai puțin președintele PSD Diaspora, Lilla Debelka. Reamintim că doamna Debelka este și secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni.

Căutând-o pe doamna Debelka pe eșichierul electoral, am descoperit că aceasta a fost, totuși, prezentă la un eveniment, mai degrabă de fashion decât politic…cel puțin asta reiese din pozele postate pe rețelele de socializare.. Sau poate este de la un brunch la vreun restaurant de lux din New York?… Toate acestea, cel mai probabil, decontate din bani publici.

Suntem curioși oare, ce vor zice cei din conducerea partidului. Dacă mai punem la socoteală și faptul ca, aproape sigur, PSD Diaspora nu și-a făcut datoria de a desemna membri în toate secțiile de votare…dar probabil au fost acoperite măcar cele din SUA, cu sau fără ajutorul mai celebrului său coleg, Yilan Laufer…

surse foto: www

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *