Ludovic Orban îşi bate joc de românii de pretutindeni

0 0
Read Time:50 Second

După ce PNL susţinea cu surle, trâmbiţe, sudoare şi lacrimi (de crocodil) înfiinţarea unui minister al românilor de pretutindeni, odată ajunşi la putere, urmaşii brătienilor nu doar că nu au acordat atenţie MRP-ului creat de PSD ci, mai mult, l-au desfiinţat fără să clipească.

Bineînţeles că, reprezentanţii guvernamentali au interpretat desfiinţarea drept „reorganizare”, creând, totuşi, o structură de tip departament în subordinea Secretariatului General al Gvernului. Şi ca bomboana pe colivă să aibă gust de dezgust, la conducerea acestei structuri, fără personalitate juridică şi fără atribuţii de ordonare de credite este numit „temporar” un sef-serviciu din fostul MRP.

Nici nu şi-a înfipt bine dinţii în ciolan „Ludovic I” (aşa cum îi place preşedintelui Iohannis să îl numească, mai nou, pe Orban) că prim-ministrul deja începe să aibă derapaje de aroganţă fix faţă de cei cărora le datorează atât de mult: românii din diaspora.

Oare cât va mai dura până vom auzi pe străzi şi citi pe internet „Demisia domnule Orban”?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Ludovic Orban îşi bate joc de românii de pretutindeni

 1. ASTĂZI AM PETRECUT CÂTEVA ORE ÎN ADJUD, ALĂTURI DE DOI DINTRE OAMENII CARE REDAU POLITICII SENSUL EI ADEVĂRAT, ACELA DE PREOCUPARE PENTRU BINELE COMUNITĂȚII.
  Constantin Armencea și Victor Roman sunt doi dintre cei mai activi și mai dedicați candidați ai PSD, doi dintre oamenii dornici să pună umărul la transformarea Adjudului în bijuterii ale Europei.
  După mai bine de 30 de ani de la Revoluția din 1989, când adjudenii, au ieșit în stradă cerând schimbarea politică, este momentul ca anul acesta tot ei, să dea tonul în revoluția administrativă, revoluția bunei guvernări.
  Politică și administrația publică trebuie să fie despre strategii, programe europene și proiecte care urmăresc binele populației, al comunității, iar cei care își iau câteva minute din timpul lor, își dau seama că primarul Constantin Armencea și Victor Roman, exact asta vă propun: Proiecte Europene care să ridice nivelul de trai și nivelul de confort în Adjud.
  Este o mare bucurie să vezi că proiectele simple, de bun simț pe care le propun colegii mei adjudenilor și vrancenilor sunt exact ce își doresc și aceștia. Dar, poate nu e nici o surpriză atunci când oamenii care candidează sunt oameni simpli, care trăiesc zi de zi aceeași realitate ca și cei care urmează să aleagă pe data de 27 septembrie, anul curent.
  Sunt convins că domnul Constantin Armence și domnul Victor Roman vor câștiga alegerile acestea, iar experiența și expertiza vor fi folosite în beneficiul oamenilor din oraș și din județ.
  Haideți că se poate. Ne facem un bine comunității!! Votează PSD !
  Cu prietenie și respect pentru domnul Victor Roman si
  domnul Constantin Armencea, primar al municipiului Adjud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *