EXPLOSIV: Jocuri murdare de putere la Roma!

0 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

Dinozaurii politicii vagaboante din diaspora luptă pentru nedreptate, până la ultima suflare
Senatorul Dalmațian (ex senator al melcilor) Richard inimă de melc iese la atac, pt alegerile din afara granitelor cu cei numiți și expirați, nepregătiți politic în detrimentul celor capabili, al militanților adevărați ai PNL Diaspora.
În cârdășie cu colegi din parlament (de diaspora),
calcă în picioare bunul mers al alegerilor filialelor, în speță cele din Italia și aruncă în joc rebuturi, nulități și pe cei numiți, ascultători, care iau poziția aplecat când sunt sunați pentru a susține la nivel de diaspora candidatura actualului președinte PNL, marele Dinozaur Lodovic al XIX Lea,
După modelul senatorial care își pune secretara in funcții importante in partid, a venit rândul deputatului liberal de diaspora sa facă același lucru!
Roma-Lazio, a fost condusă de unii pup-curisti ani buni fostul președinte , chiar și după ce s-a mutat în România de 3 ani, a candidat la alegerile din localitatea Cristian din partea altui partid (POL, PARTIDUL OAMENILOR LIBERI) , nu din partea PNL, și acum este aruncat în lupta pentru putere de lichelele politicii de diaspora, împreună cu fostul secretar general(și acest pup curist trăiește în România) care astăzi a presidat ședința alegerilor filialei Roma-Lazio.. rușine tovarăși asta numiți voi democrație, să monopolizati și să dirijați tot?
La alegeri au fost chemați prichindeii de serviciu, oameni care nu au nimic de a face cu politica, oameni simpli care sunt ușor de manipulat.
Au fost aleși cei numiți de ciocoii vechi și noi, oameni fără experiențe anterioare, nici viață socială, civică politică… HALAL …
Se fac alegeri cu ușile închise, unde membrii cu funcții înalte din biroul PNL Italia nu au acces, fiindcă așa au primit ordin de la cuplul senator-deputat… primul angajându-se în fața marelui Dinozaur că diaspora îl sustine și al doilea candidând ca președinte, la nivel de Italia.. JOCURI MURDARE DE PUTERE”..
Cuvintele, dialog, transparență, construcție, colegialitate, etc.. le lipsesc cu desăvârșire acestor reprezentanți…
La ultimele alegeri ale PNL Italia, au ieșit șifonați, fiindcă nu au fost votați de oameni, dar funcțiile și le-au ținut în loc sa demisioneze din bun simt și acum continuă cu aceleași metehne..
Rușine aleșilor!!! Meritocratia mai are de așteptat până căderea marelui Dinozaur, jocurile sunt făcute dar când sapi groapa altuiacazi singur în ea…
SusPNL..
Valorile…mai au de asteptat…8

Constantin Sorici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *