Spania: Un român riscă 286 de ani de închisoare. A abuzat zeci de copii

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Un român din Spania, acuzat că a abuzat sexual 24 de fete cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, a recunoscut faptele și a mărturisit că a distribuit imagini ale abuzurilor într-o rețea de pedofilie, informează publicația El Independente. Procurorii spanioli au cerut instanței 286 de ani de închisoare pentru Dumitru R.N

Procesul românului a început marți într-un tribunal din Madrid. Faptele s-au desfășurat între 2012 și 2018, în orașul Colmenar de Oreja din regiunea Madrid, iar toate victimele erau copiii prietenilor sau cunoștințelor românului.

Acuzatul a mărturisit faptele în instanță și a cerut scuze familiilor victimelor. Românul a recunoscut că a comis faptele în perioada 2012-2018 și le-a înregistrat cu camere video, apoi le-a distribuit într-o rețea de pedofilie. Imaginile și clipurile erau păstrate pe unități de stocare, în foldere cu numele victimelor.

Românul a fost recunoscut de poliție pentru că apărea și el în imagini, se putea vedea că au loc într-o cameră din casa lui, precum și un tatuaj pe care acesta îl avea pe mâna stângă.

Acuzatul a declarat că este alcoolic de la vârsta de 14-15 ani și că își pierde controlul când bea alcool, iar în cazul faptelor era beat, factor decisiv în comiterea abuzurilor. Românul a mai spus că starea sa s-ar îmbunătăți dacă ar merge la dezintoxicare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *