Vizita oficială în Ucraina a Secretarului de Stat de la DRP se amână

0 0
Read Time:43 Second

Vizita secretarului de stat Gheorghe-Florin Cârciu, programată pentru perioada 19-21 februarie, se amână la recomandarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), în contextul evoluțiilor curente din Ucraina.
.
„Delegația Departamentului pentru Românii de Pretutindeni va fi prezentă în Ucraina de îndată ce situația regională o va permite.”, anunță DRP într-un comunicat de presă.
Departamentului pentru Românii de Pretutindeni (DRP) anunțase vizita oficială în regiunea Cernăuți, Ucraina, pentru perioada 19-22 februarie 2022, a secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu, in care erau programate intalniri cu reprezentanți ai instituțiilor publice din regiune, în vederea deschiderii unui dialog constructiv și a unei bune colaborări în direcția susținerii etnicilor români din această zonă. Totodata, erau programate întrevederi cu reprezentați ai comunității românești, iar delegatia DRP urma să ofere laptopuri, tablete, ghiozdane complet echipate și materiale identitare pentru promovarea valorilor culturale românești și a simbolurilor naționale.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *