Membrii delegației Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova în vizită la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

0 0
Read Time:55 Second

În identificarea unor acțiuni comune de gestionare a noului context, reprezentanții Departamentului pentru Românii de Pretutindeni s-au întâlnit zilele acestea cu delegația Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova, condusă de Larisa Voloh, președintele Comisiei. La întâlnire au mai participat E.S. Ambasadorul Republicii Moldova la București, Victor Chirilă, și reprezentanți ai Direcţiei Generale Afaceri Externe și Protocol a Camerei Deputaţilor.
Susținerea refugiaților și a comunităților de români din Ucraina a reprezentat principala temă de discuție. Secretarul de stat Gheorghe Cârciu a punctat principalele proiecte dedicate românilor din afara granițelor, dar și deschiderea pentru întărirea relației de cooperare cu autoritățile din Moldova împreună cu instituțiile abilitate din Guvernul României.
„În aceste vremuri de grea încercare, trebuie să ne păstrăm credința și speranța că indiferent de țara în care trăim, noi, românii, rămânem uniți în acordarea de ajutor celor aflați în nevoie”, a declarat oficialul DRP.
Membrii delegației Comisiei de administrație publică din Parlamentul Republicii Moldova au transmis mulțumiri și cele mai bune aprecieri pentru gestionarea bunei relații diplomatice dintre cele două state, mai ales în contextul valului uriaș de refugiați.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *