Povestea românului din diaspora care a înființat prima platforma de crowdfunding din România bazată pe tokenizare imobiliară

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

„Misiunea noastră este de a democratiza sectorul imobiliar. Credem cu tărie că toată lumea ar trebui să aibă acces la investiții imobiliare, așa că am construit Stock.estate pentru a face imobiliarele accesibile și abordabile pentru toți. Tokenizarea proiectelor imobiliare se bazează pe două componente, una conceptuală și una tehnologică. Cea conceptuala este implementată prin modelul de investiții de capital prin care investitorii primesc cotele-parte din imobil; iar cea tehnologică este implementată prin tehnologia blockchain prin care pentru fiecare proiect sunt emise Tokenurile imobiliare nefungibile (NFTs) care sunt transferate către portofelele digitale al investitorilor și ulterior pot fi tranzacționate pe piața secundară a platformei.”, spune Vicențiu Vlad,
Co-Founder & CEO Stock.estate.

Echipa Stock.estate identifică și efectuează cercetări asupra oportunităților de investiții imobiliare pe care investitorii le pot accesa pe platformă. Apoi, proiectul imobiliar se fracționalizează în tokenuri.
Pentru fiecare campanie de crowdfunding se creează un vehicul investițional cu scop special (SPV), căruia i se vor alătura investitorii care participă la acea campanie. Suma investită va influența procentul pe care un investitor îl va avea ca proprietar al afacerii respective. Iar Stock.estate se asigură că toți investitorii au acces la informații complete, necesare și suficiente pentru a-și efectua propria analiză de risc.
Stock.estate asigură un proces eficient de investiție și strângere de fonduri pentru a pregăti proprietatea corespunzător, înainte ca aceasta să intre în circuitul comercial, rezidențial sau hotelier, pentru a produce venituri stabile din chirie, care sunt plătite ca și dividende către investitori.

Vicențiu Vlad este un tânăr român crescut în Italia care studiat la Accademia Militare di Modena; a lucrat în cadrul armatei Italiene după care a fost atașat la sediul central a Organizația Națiunilor Unite (ONU) din New York pe teme de Peace and Security. Este recent întors în România unde a pus bazele afacerii stock.estate.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *