Un medic vrea să „vindece” diaspora: Corneliu Rădăuță

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Fără doar și poate, cel mai celebru medic ce candidează la alegerile parlamentare din acest an este academicianul Leon Dănăilă, dar domnia sa nu este singurul vindecător care dorește să își ajute semenii prin intermediul politicii.
Un alt medic de orientare liberală, Corneliu Rădăuță, candidează de pe locul întâi pentru postul de senator de diaspora. Este tânăr, este plin de elan și, mai ales, este neconectat la sistemul și mentalitatea păguboasă a multora dintre politicienii „cu ștate vechi” de pe la noi.

Corneliu Rădăuță s-a născut la 11 aprilie 1975, la Chișinău. În perioada 1993 – 1999, a studiat medicina generală la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Din 1999 și până în prezent a activat în mai multe domenii și a exercitat funcții de conducere atât în sectorul privat, cât și în sectorul public. Între acestea, se evidențiază cele de membru fondator și președinte al Asociației Tinerilor Români din Basarabia „Nouă ne Pasă”, președinte al Asociației „Uniunea Națională a Tinerilor Basarabeni” și cofondator, membru în Consiliul Director, Fundația „Basarabia Pro Europa”. Din aceste poziții, domnia sa a întreprins și o activitate publică susținută în zona politicilor pro-occidentale și democratice din Republica Moldova.

De asemenea, Corneliu Rădăuță este si un fericit tată de băiat.
sursa: paginade Facebook a lui Corneliu Răduță

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Un medic vrea să „vindece” diaspora: Corneliu Rădăuță

  1. Bravo Corneliu Radauta ! Ne bucuram foarte mult ca mai sunt tineri care se se gandesc la noi si carora le pasa de viitorul tarii noastre. Alegerile din 13 noiembrie a dezamagit o tara intreaga, a dezonorat un popor de propriile sale drepturi, insa cu toate astea mai avem o speranta ca inca nu este totul pierdut. Avem nevoie de ooameni tineri si competenti, motivati si doritori sa schimbe lucrurile intr-un viitor mai bun. Speram caci speranta moare ultima. Noi basarabenii de pretutindeni avem nevoie de asa oameni si va sustinem Domnule Radauta pentru gandurile si perseverenta unei schimbari spre bine ! Va multumim.

    1. a DEZAMAGIT o intreaga natiune alegerile din 13 noiembrie…, noi meritam pe cineva demn de respect di lauda, actiunele sale care in permaneta au fost concetrate spre democratie si liberatatea tinerilor basarabeni!

  2. Bravo Corneliu Radauta, unicul candidat care este un tata implinit, si care a facut fatas multor provocari in viata asta,,,, a luptat pentru democratie, cu pozitia 1 clasinduse acuma este o adevarata victorie pentru Diaspora,

  3. O sansa extrem de bunas pentru basarabeni sa demonstreze ca este si va fi in raport cu un BASARABEAN adevarat, votati Corneliu Radauta, fiti cu un pas mai mult linga UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *