Vă mulțumim!

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

În ultimele luni, proiectul nostru a trecut printr-o perioadă de reorganizare și relansare pe piața media. Nu a fost ușor, ba dimpotrivă. În cele câteva luni de absență de pe piața media survenite în prima jumătate a acestui an, alte publicații au intrat în forță, fiind sprijinite de fonduri provenite de la firmele sau ONG-urile pe care finanțatorii care le dețin sau chiar și din bani publici. Așadar, nouă nu ne-a rămas decât să încercăm din nou să vă câștigăm încrederea prin aceeași filozofie deontologică și același conținut de calitate – fără reclame plătite, fără publicații anexă de tip „trust” și fără audiențe cumpărate pe rețele de socializare.

Și iată că, împreună cu voi, cititorii noștri, am reușit. În mai puțin de jumătate de an de la relansare, cifrele de rating ale News Diaspora au reușit nu numai să le depășească pe cele din trecut, dar și pe cele ale celorlalte publicații de profil. Și toate acestea într-o perioadă electorală, atunci când aproape toată mass-media investește masiv în publicitate, pentru a atrage atenția competitorilor electorali dispuși să investească.

Noi nu am facut așa ceva! Noi am preferat să ne păstrăm libertatea de a scrie ceea ce vrem, despre ce și mai ales despre cine vrem și să rămânem integri. Iar această atitudine s-a simțit și în rândurile voastre, ale cititotilor noștri care ne-ați readus în elita publicațiilor dedicate diasporei.

Vă mulțumim și vă promitem că principiile și atitudinea noastră profesională vor rămâne aceleași!
Continuăm împreună!

Colectivul redacțional al News Diaspora

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *