Demisie importantă la vârful PNL Diaspora

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Surse de la vârful PNL Diaspora ne-au confirmat faptul că Adrian Chifu, președintele PNL Italia, și-a depus mandatul pe care îl deținea în această organizație. Conform unei alte publicații dedicate românilor de pretutindeni, funcția domniei sale pare să fi fost luată de către Valentin Făgărășan. Adrian Chifu și-a motivat gestul prin scorul obținut de către PNL la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului trecut.

De menționat este faptul că Adrian Chifu este primul român ales într-o demnitate publică pe teritoriul Italiei. Domnia sa a câștigat încrederea localnicilor și astfel a fost ales în iunie 2009 în funcția de consilier local în Verbania, localitate situată în provincia Verbano – Cusio – Ossola, din regiunea Piemont.

Precizăm că atitudinea domniei sale nu a fost împărtășită și de către colegii din biroul de conducere al PNL Italia. Deși Adrian Chifu este singurul membru al acelei organizații cu realizări politice concrete la activ, a fost tot singurul care și-a asumat în mod concret eșecul electoral al PNL – ceilalți membri ai conducerii PNL Italia, în frunte cu secretarul Ovidiu Burdușa nu s-au realiat gestului liderului lor.

Bărbăția am dovedit-o prin curajul de a demisiona. O demisie de onoare înseamnă bărbăție politică. Era normal să demisioneze toată conducerea după eșecul alegerilor, a declarat Adrian Chifu într-o postare pe o rețea de socializare.

PNL Italia a obținut locul doi pe diaspora la aceste alegeri parlamentare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Demisie importantă la vârful PNL Diaspora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *