Dezastru la alegerile PNL Diaspora

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

În acest week-end la București, pe o ploaie mohorâta, au avut loc alegerile PNL Diaspora. Organizație fanion a PNL și a românilor din diaspora, cândva – „cândva” pentru că, din cele relatate de la fața locului de către, liberali, se pare că în filială domnesc haosul, dezorganizarea și scandalul.

Într-o sală de câteva sute de locuri, și-au găsit locul 67 de liberali din diaspora, incluzându-i aici și pe invitații acestora. În rest, o sală cu foarte multe locuri goale. Dacă este sa analizăm faptul că PNL Diaspora este considerată conform statutului PNL precum o organizație județeană, am putea spune ca sunt de departe cele mai slabe alegeri organizate înainte de congresul din iulie. 67 de persoane reprezintă un număr net inferior oricărei alte adunări de alegeri organizate la toate celelalte filiale și cu mult sub media de aproximativ 300 de participanți raportată la alegerile din județe și sectoarele Bucureștiului.

Printre invitați s-au numărat Cătălin Predoiu și Ludovic Orban, iar în urma alegerilor cei 64 de delegați l-au ales în unanimitate președinte, pe senatorul Viorel Badea. De menționat ar mai fi și faptul ca participanții la aceste alegeri au fost numai din șase țări plus România.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Dezastru la alegerile PNL Diaspora

 1. Bună ziua către editor/i,și cred că în mare parte aveți dreptate.
  Păcat că NU am citit aceste articole la timpul potrivit.
  Sunt multe aspecte ale articolelor cu tot respectul,,,cam sărace și se putea fi mai direct. Este ca și când îi faceți freza lui Badea Viorel înainte de o emisiune televizată și ar fi trebuit întrebat și a se insista pe anumite aspecte.
  În rest totul OK.

  La dispoziția dvs, pentru orice clarificarea.

  Cu stimă și respect Dina Nicolae președintele filialei locale PNL Arganda Del Rey /Madrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *