Raețchi (PNL), Ludovic Orban a ales să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Ovidiu Raețchi, fost deputat liberal, spune că Ludovic Orban i s-a părut „destupat la minte și liberal”, însă acum consideră că acesta „a ales să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban”.

Afirmațiile vin după ce Ludovic Orban a declarat că partidul trebuie să fie legat de biserică și să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, subliniind despre colegii de la USR PLUS că „nu i-a văzut jurând pe Biblie, și nu i-a văzut făcând cruce”.

Iată ce a scris Ovidiu Raețchi, pe pagina de facebook:

„Mie Ludovic Orban mi s-a părut destupat la minte și liberal. Când a început să umple conducerea PNL de grupuri de rugăciune, am zis că face un compromis politic. Când a mers pe drumul lui Dragnea la Referendumul pentru Familie, am zis că mai face un compromis politic. Când mi-a explicat la Referendum – după ce l-am criticat – cum vine treaba cu neo-marxismul, am zis că e doar puțin depășit de vremuri. Când a interzis liberalilor să semneze proiectul CNCD pentru parteneriatul civil, m-am gândit că se lasă păcălit de sondaje superficiale.

Dar astăzi, după ce l-am auzit dezlănțuindu-se cu crucea și Biblia, propunându-și să facă din partidul istoric al burgheziei și intelectualității laice și modernizatoare o caricatură de partid al lui Octavian Goga, îmi dau seama că a ales deja să meargă pe drumul toxic al lui Viktor Orban. Și asta deja nu mai e o problemă internă a PNL – devine o problemă pentru România, stat care a reușit până acum să echilibreze sănătos în această regiune derapajele Poloniei și Ungariei”.

AMPress

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *