Laptopuri, tablete și ghiozdane complet echipate oferite elevilor de către DRP

0 0
Read Time:51 Second

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunța prin intermediul paginii de socializare ca „Secretarul de stat Gheorghe-Florin Cârciu va efectua prima sa vizită oficială în regiunea Cernăuți, Ucraina, în perioada 19-22 februarie a.c. În cadrul vizitei, demnitarul se va întâlni cu reprezentanți ai instituțiilor publice din regiune în vederea deschiderii unui dialog constructiv și a unei bune colaborări în direcția susținerii etnicilor români din această zonă.”
În același timp, acesta va avea o serie de întrevederi cu reprezentați ai comunității românești din regiunea Cernăuți pe teme legate de educație și păstrarea identității lingvistice, culturale și spirituale românești.
Pentru susținerea activității școlare a elevilor etnici români care învață în limba română sau în școli cu predare în limba română, delegația DRP va oferi laptopuri, tablete, ghiozdane complet echipate și materiale identitare pentru promovarea valorilor culturale românești și a simbolurilor naționale.
Apreciem efortul etnicilor români din Ucraina de a păstra vie limba română și ne dorim să sprijinim acest demers și în viitor, mai menționează aceștia în postare.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *